Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stauning-lodsejerforening.dk/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Om foreningen

Stauning Lodsejerforening er en forening, der udlejer et jagtareal, der er en sammensat af arealer ejer af forskellige lodsejere omkring Stauning og Stauning Tiendedel. Jagten omhandler ande- og gåse jagt i perioden 1. sep. til 31 jan. Derudover ejer foreningen ejer området, hvorpå den bevaringsværdige Langkjær Hytteby er placeret.

Læs om foreningens tilblivelse her>>

Stauning Lodsejerforening • Formand Nikolaj Larsen • Stauningvej 66, Stauning • 6900 Skjern • Tlf. 2243 7367 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.